...
Stress og angst
You are here: Home \ Stress og angst

Hypnose mod stress og angst

Hej Jan,

Jeg var bare godt nok meget skeptisk i går, da jeg gik fra behandling af, (jeg er jo en stædig kamel) men der skete en masse ting i løbet af eftermiddagen, jeg sad bare og rå-gabte hele vejen hjem i bilen – tak for kaffe. Gik totalt omkuld i 3 timer da jeg var kommet hjem. Og så er der godt nok blevet rykket rundt på tingene. Jeg skulle faktisk lære denne “glædesfølelse” at kende igen, det var godt nok en mærkelig oplevelse at sidde med.. men ikke nogen dårlig. Noget af en oplevelse må jeg sige.

Havde bestemt ingen problemer med at sove i går, (og uden tankemylder på orkan) lige pludselig var jeg bare gået kold, og havde alarmen ikke ringet her til morgen, havde jeg nok snorket højlydt videre. jeg kan kun sige.. det var lige godt s….. , det havde jeg faktisk ikke troet.

Og det allerbedste er, at jeg er vågnet her til morgen, og bare er glad (det var lige før jeg kunne danse på bordene, meeeen det tror jeg ikke, de ville kunne holde til ) , og det har jeg ikke oplevet i…. tjaaa faktisk siden før jul, så.. hold da op, der er sket noget!

Tak Jan, vi ses

Afsender er kendt af HypnoseJan

Jeg kan hjælpe dig!

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com

error: Content is protected !!

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.