Håndlæsning
You are here: Home \ Håndlæsning

Forstå din fortid – Hør om din nutid – Kend din fremtid

 

Håndlæsning er en ca. 3000 år gammel spådomskunst. I tidligere perioder af vores tidsregning var håndlæsning meget velanset, og det fortælles, at det blev benyttet af læger, filosoffer og lærde. Den dag i dag sættes håndlæsning stadig meget højt i Østen.

De fleste er jo bekendt med, at fingeraftryk er unikke. I hænderne findes en masse nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen, og derfor betragter man håndfladens linjer og markeringer som et spejlbillede af ens personlighed samt fysiske & følelsesmæssige tilstande.

I dine hænder befinder der sig en masse informationer om dig som person: Jeg ser hænderne som et Kraks kort over: Karaktertræk, adfærd, psyke, fysik,  skjulte evner, stærke sider, svage sider, kærlighed, parforhold, arbejde, begivenheder eller handlinger, som sandsynligvis bliver truffet i fremtiden. Jeg kigger på din håndfacon, fingre, negle, hud, ringe, skader m.m, og inde i håndfladen ses på linjerne, armbånd, energier, tegn m.m. Der laves en tidsudmåling (1 til 5 år frem). Jeg kan hjælpe dig til at se, hvor dine muligheder ligger.

Jeg kan vejlede dig og give dig en idé om, hvordan din nutid og fremtid ser ud omkring dit kærligheds liv, arbejde, bolig situation og meget mere.

Pris håndlæsning: Varighed 1 time 750 kr.


BOOK EN AFTEN I SPÅDOMSKUNSTENS NAVN

Jeg har gennem mange år taget ud til venindeaftener, polterabend m.m og læst i hænder.

Ved min. 5 personer og max. 8 personer kan du bestille en spændende aften og blive spået i dine hænder.
Pris 400 kr. pr. person i ca. 30 minutter (weekend 500 kr. pr person.)

Polterabend 1000 kr. Kørsel: 2,50 kr pr. kørt kilometer. Bestil evt. et tilbud hos mig.

LÆR AT LÆSE I HÆNDER
Har du lyst til selv at lære at vejlede andre så kan jeg tilbyde dig et kursus i håndlæsning eller en komplet håndlæser uddannelse, du kan læse mere her på
 LearnbyJAN.com


Køb din håndlæsning online idag eller ved fremmøde

close

Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com