...
Hypnose uddannelse: hypnose uddannelse
You are here: Home \ Hypnose uddannelse

Hypnose uddannelsen jeg tilbyder er en professionel uddannelse inden for hypnose.
Jeg tilbyder en komplet hypnose uddannelse incl Grund, Advance samt Master hypnose.

Du kan tage uddannelsen uden nogen form for forudgående kendskab til hypnose, da du lærer det hele stille og roligt. Uddannelsen i hypnose er for alle med interesse for det menneskelige sind og med lysten til at arbejde med og hjælpe andre mennesker.

Min fysiske hypnose uddannelse tilbyder jeg på Næstved hypnose skole.dk

Du kan også tage hypnose uddannelsen på min online skole, LearnbyJAN.com

Her findes mange spændende online uddannelser, Du kan lære hypnose, NLP, Coaching, Healing, Håndlæsning samt du kan uddanne dig til Life Coach.
Du kan læse om alle online uddannelser på min onlineside LearnbyJAN.com

Jeg kan hjælpe dig!

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com

error: Content is protected !!

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.