Chok
You are here: Home \ Chok

Hypnose mod chok – Behandling af choktilstande

Chok kan ikke undgåes i en lang og mange gange fortravlet tilværelse. De fleste chok fortager sig dog almindeligvis forholdsvis hurtigt, men visse episoder kan sætte sig så dybe spor i sindet, at de kræver bearbejdelse.

I mine hypnotisørklinikker i Gladsaxe og Næstved tilbyder jeg hypnose mod chok. Jeg kan fremvise bemærkelsesværdige resultater fra min behandling af choktilstande.

Chok kan udløses af mange episoder. Måske har du overværet et alvorligt trafikuheld. Generelt kendetegnes et chok ved, at de er aldeles uventede, og som regel forbindes også mental eller fysisk smerte med chok. Det skyldes, at vi får tanker og følelsesmæssige resaktioner.


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com