Fobier
You are here: Home \ Fobier

Hypnose mod fobier – Behandling i Næstved og Gladsaxe

Fobier er en fællesbetegnelse for angst og frygtreaktioner. Krop, følelser og tanker sættes i alarmberedskab. Du har en kontinuerlig frygt for at opleve det, der kan udløse din fobi. Bare ved at tænke på det, du er bange for, kan du føle den fobiske reaktion.

Efterfølgende vil du forsøge at undgå situationer, hvor det, der trikker din fobi, er nærværende.

På den måde kan fobier nærmest gå hen og blive invaliderende – ikke mindst hvis samme person har flere fobier.

Hypnose mod fobier er et effektivt redskab. Med hypnose kan jeg fjerne den blokering eller fejlprogrammering af din underbevidsthed, som udløser og opretholder fobien. Jeg sørger for, at du får stoppet denne blokering, så dine kræfter vil kunne blive brugt mere konstruktivt fremadarettet. Du får retableret kontakten til din modstandsdygtighed,  og jeg sørger for, at du genvinder en tilstand af overblik og sikkerhed.

Ring til mig allerede i dag for tidsbestilling. På mine klinikker i Næstved og Gladsaxe behandler jeg fobier med hypnose.


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com