Tandlægeskræk
You are here: Home \ Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk? Hypnose kan hjælpe dig

De færreste synes, at det er særligt festligt at gå til tandlægen, men de fleste lever med ubehaget. Skrækken for tandlægen og hendes behandlinger kan dog antage mere ekstreme former, og så taler vi om tandlægeskræk.

Frygten kan handle om angst for smerten eller at miste tænderne. Skræmmebillederne er nemme at fremmane, og når de først har sat sig i underbevidstheden, er det normalt svært at stoppe denne flod af negative følelser og tanker.

Mange kan ikke li at afgive kontrol og i tandlægestolen har man ikke meget at skulle have sagt. Alene den karakteristiske lugt fra tandlægeklinikken kan sætte frygten og din tandlægeskræk i gang. Den udmønter sig ofte ved hjertebanken, svimmelhed, kvalme eller endda besvimelse

Alle disse følelser og din tandlægeskræk kan vi fjerne med hypnose og hypnoterapi. Ofte er det en bestemt oplevelse, som er hele årsagen til tandlægeangsten. Regressionsterapi er et virksomt middel i disse situationer. Vi styrker også dit selvværd med hypnose. Det gør det nemmere for dig fremover at håndtere pressede situationer som f.eks. tandlægebesøg. I øvrigt benytter vi også selvhypnose i behandlingen.


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com