Derfor virker min hypnose behandling mod stress
You are here: Home \ Uncategorized \ Derfor virker min hypnose behandling mod stress
5 oktober 2017 - 13:09, by , in Uncategorized, No comments

Hvis du over en længere periode har udsat din krop for hårdt pres, vi den reagere med at gå i alarmberedskab. Det er det, vi “populært” kalder stress. Jeg kan hjælpe dig med at “justere” dig til det liv du lever lige nu. Det gør jeg ved at jeg finder ud af hvad for tanker og følelser der påvirker dig negativt, dem ændre vi på og skaber sammen en ny bedre strategi for dig så du kan have det godt. Vælg at have det godt, ring til mig på 6171 7747 eller læs mere her om Stress.

close

Jeg kan hjælpe dig!

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

About author:

Skriv et svar


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk