...
Vil du lære hypnose selv
You are here: Home \ HypnoseJAN Blog \ Vil du lære hypnose selv
28 september 2017 - 18:29, by , in HypnoseJAN Blog, No comments

Det er rigtig spændende at arbejde med hypnose, det at kunne hjælpe et andet menneske til at få det bedre, det føles helt fantastisk. Jeg har lige siden jeg var helt ung kunne li at den psykologiske side af os mennsker, jeg har arbejdet med mennesker i mange år og for en del år siden startede jeg en fysisk hypnose skole i Næstved. I 2017 gik jeg endnu længere og startede en online skole hvor man også kan lære at hypnotisere andre, ja der er både kurser & uddannelser i hypnose men der er også mange andre spændende uddannelser.

Jeg har efterhånden rigtig meget erfaring og arbejder kun med hypnose teknikker der virker ude i virkeligheden, så hvis du overvejer at lære hypnose så vil jeg anbefale dig kigge nærmere på mine uddannelser så du lære det hele rigtigt.

Den fysiske skole kan du besøge her: Næstved hypnose skole.dk

Online skolen LearnbyJAN kan du besøge her: LearnbyJAN.com

Jeg kan hjælpe dig!

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

About author:

Skriv et svar


Jeg kan ændre dit liv

(45) 61 71 77 47

hypnosejan@gmail.com

error: Content is protected !!

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.